Energiapalvelut

Anna asiantuntijan tutkia kiinteistösi energiankulutus

Energiatodistukset

Energiatodistuksesta rakennuksen ostaja tai vuokraaja näkee rakennuksen energiatehokkuuden. Todistuksen tavoitteena on antaa talon energiankulutuksesta puolueetonta ja luotettavaa tietoa, joka perustuu rakennuksen teknisiin ominaisuuksiin. Energiatodistus vaaditaan kaikilta uudisrakennuksilta sekä olemassa olevilta kiinteistöiltä silloin, kun tiloja myydään tai vuokrataan. 

Pyydä tarjous »

Energiakatselmukset

Energiakatselmus on askel tehokkaampaan energiankäyttöön. Lämpöä, sähköä ja vettä käyttävien järjestelmien säästömahdollisuuksien kartoitus on kustannustehokas tapa löytää parhaat ratkaisut kiinteistöllesi. Eneoptin kautta tilatut energiakatselmukset suorittaa aina puolueeton asiantuntija ja ne on mahdollista saada myös Motiva hyväksyttyinä. 

Pyydä tarjous »

Energiaselvitykset

Energiaselvitys on energiatodistusta laajempi selvitys uuden rakennuksen energiankäytöstä. Energiaselvitys tulee liittää jo rakennuslupahakemukseen, ja pääsunnittelijan on varmennettava se ennen rakennuksen käyttöönottoa. Selvityksessä lasketaan, tutkitaan ja arvioidaan kiinteistön energiankulutusta kokonaisvaltaisesti. Osana energiaselvitystä toimitetaan myös energiatodistus.

Pyydä tarjous »

Energiakartoitukset

Energiakartoituksessa tehdään aluksi selvitys siitä, mikä kiinteistössä kuluttaa energiaa ja mitkä ovat optimaalisimmat säästökohteet. Kun lähtökohdat on huolellisesti selvitetty, saavutetaan usein jo pienilla säädöillä ja korjaustoimenpiteillä merkittäviä säästöjä. Eneoptilta tilattu energiakartoitus on aina mahdollista laajentaa myös energiakatselmukseksi. Lataa esite

Pyydä tarjous »

PYYDÄ TARJOUS

SYÖTÄ TIEDOT »

Kun olet syöttänyt taloyhtiösi tiedot ja tehnyt tunnuksen järjestelmään,
voimme tarjota Teille tarkemman tarjouksen tietojenne perusteella.

Ota yhteyttä