Optimointipalvelut

Suuria säästöjä energiankulutuksessa pienillä säädöillä.

Manuaalinen
energiaoptimointi

Useissa kiinteistöissä voidaan saavuttaa suuria säästöjä energiankulutuksessa säätämällä olemassa oleva tekniikka toimimaan optimaalisella tasolla. Eneoptille ei kuitenkaan riitä pelkkä järjestelmien huolto ja korjaus. Me myös valvomme, että säästöjä syntyy ja kiinteistön enenrgiankulutus pysyy optimaalisella tasolla tulevaisuudessakin.

Energiasäästö syntyy monista tekijöistä

Eneopt tarjoaa kiinteistöille laaja-alaisia, paikan päällä suoritettavia energiatehokkuutta lisääviä ylläpitotoimia. Manuaalisessa energiaoptimoinnissa huomio kiinnitetään esimerkiksi seuraaviin kiinteistön osa-alueisiin:

  • Ilmanvaihto ja -laatu
  • Jäähdytysjärjestelmä ja -linjat
  • Lämmitysjärjestelmä ja -linjat
  • Valaistuskustannukset
  • Sähkönkulutus ja kustannukset

Manuaalisessa optimoinnissa investoinnin takaisinmaksuaika on lyhyt. Täten se toimii tehokkaana ensiapuna kasvaviin kiinteistön energiakustannuksiin.

Pyydä tarjous »

Automaattinen energiaoptimointi

Eneoptin automaattisen energiaoptimoinnin järjestelmä tuottaa kiinteistöille mittavat säästöt energiakustannuksissa. Avullamme kohteen energiankulutusta voidaan seurata ja säätää ajantasaisesti ja etänä.

Etävalvonta

Energiakulutuksen etävalvonta antaa kiinteistön omistajalle mahdollisuuden seurata rakennuksen kulutusta ja lämpötilaa sekunnin tarkkuudella. Saat aina täsmällistä tietoa kiinteistösi energiankäytöstä. Tämä helpottaa sekä optimointitoimenpiteiden suunnittelua että raportointia esimerkiksi kiinteistön käyttäjille.

Etävalvonta tuo myös turvaa ja auttaa energiakulutuksen ennakoinnissa. Huoltotoimenpiteitä vaativat hälytykset menevät suoraan asiantuntijalle, ja esimerkiksi säätietojen avulla voidaan ennakoida talon lämmöntarve.

Modernia kiinteistön energiajohtamista

Automaattiseen energiaoptimointiin kuuluu etävalvonnan lisäksi myös kiinteistön energiaa kuluttavien järjestelmien ohjaus. Kun kiinteistön mahdollisuudet kartoitetaan ja järjestelmä otetaan käyttöön, voidaan rakennuksen energiakustannuksista säästää suuri osa lyhyellä takaisinmaksuajalla.

Automaattisen energiaoptimoinnin avulla voidaan valvoa ja ohjata reaaliaikaisesti esimerkiksi seuraavia kiinteistön osa-alueita:

  • Ilmanvaihto ja -laatu
  • Valaistus
  • Lämmitysjärjestelmä
  • Jäähdytysjärjestelmä
  • Sähkönkulutus ja kustannukset
Pyydä tarjous »

PYYDÄ TARJOUS

SYÖTÄ TIEDOT »

Kun olet syöttänyt taloyhtiösi tiedot ja tehnyt tunnuksen järjestelmään,
voimme tarjota Teille tarkemman tarjouksen tietojenne perusteella.

Ota yhteyttä